Track Team Utrecht

Regionaal hardloopteam
800 m tot marathon

Kennismaken of proeftrainingen meedoen?

FysioHolland

Iris Bousema
MSc Sportfysiotherapeut

Afspraak inplannen via
de website of 088 37 41 665

Ik ben gespecialiseerd in sportblessures en sport orthopedische revalidatie en met name van de knie, heup en enkel. Dit houdt in dat ik jou kan begeleiden na een operatie, bij spier- of pees blessures en overbelastingklachten.

In mijn vrije tijd sport ik graag, van hardlopen tot crossfit en wielrennen tot snowboarden. Door mezelf te blijven uitdagen, probeer ik altijd het beste uit mezelf te halen. Iets wat ik probeer over te brengen op cliënten.

Ik werk op de locatie FysioHolland Medicort Kampong. Hier kun je bij mij terecht voor sport- en orthopedische klachten. Daarnaast maak ik ook deel uit van het medische team van hockey Kampong Heren 1 als Sportfysiotherapeut. Tevens werk ik samen met de hardloopclub, Track Team Utrecht. Daarnaast werk ik nog een dag bij SportsClinics in het st. Antonius ziekenhuis in Utrecht waar ik samenwerk met orthopeden en sportartsen op het gebied van sport- en knie revalidatie.

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik iemand kan helpen zijn of haar doel met betrekking tot bewegen en sport te behalen. Als iemand weer kan lopen, fietsen of rennen zonder klachten of weer de eerste minuten maakt op het sportveld is dat het beste gevoel voor zowel sporter als therapeut.